Company Coaching begint waar bedrijfsfitness ophoud. Dit product hebben wij ontwikkelt om de gezondheid van bedrijven en hun werknemers echt te verbeteren. Om een winstgevend bedrijf te hebben met gezonde, fitte en tevreden werknemers, is er meer nodig dan een collectief gereduceerd lidmaatschap bij een sportclub. Wanneer het gaat om ziekteverzuim, werkplezier, sociaal veilige werkplekken en een hecht team, spelen zorg, aandacht, kennis en bedrijfscultuur gezamenlijk een cruciale rol.

Het product bestaat uit verschillende intensiteitsniveaus met ieder zijn eigen effecten. We starten altijd met een basis analyse waarbij er gekeken wordt naar de algehele fysieke fitheid van de werknemers, hun sportroutines, eetgedrag en het slaapritme. Daarnaast kijken we ook naar de lunch en pauze cultuur binnen het bedrijf. Op basis van deze resultaten hebben we een beginpunt van waaruit we doelen kunnen gaan stellen.

De tools die we kunnen inzetten om deze te bereiken bespreken wij graag persoonlijk omdat de wensen per bedrijf verschillend zijn. Het is een proces dat het bedrijf door gaat en wat er voor gaat zorgen dat er effectiever en efficiënter gewerkt gaat worden. Het personeel wordt gezonder en meer bewust van hun eigen invloed op hun gezondheid. Het ziekteverzuim daalt hierdoor en zorgt voor een grote kostenbesparing. Naast meer saamhorigheid, teamgevoel en plezier in het werk zorgt Company Coaching ook voor minder stress en meer gelukkigere gezinnen rondom uw werknemers. Kortom wanneer het bedrijf goed zorgt voor zijn personeel dan zorgt het personeel goed voor het bedrijf. Een investering die jou, jouw bedrijf en jouw personeel meer dan waard is en zichzelf ook nog eens terug verdient!

Als ondernemer ken je jouw bedrijf als geen ander en heb je verwachtingen. Daarom kiezen we samen de componenten uit die in het Company Coaching pakket opgenomen worden.

Om er achter te komen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen nodigen wij je graag uit om vrijblijvend kennis te maken. Ben je niet de directeur of leidinggevende maar denk je dat jij en jouw collega’s wel wat hulp kunnen gebruiken, leg het bij de juiste persoon op je werk neer en geef het ons door, dan zoeken wij contact met jouw bedrijf.

Written by: Mark Bresser