Wij organiseren met enige regelmaat leuke evenementen waar je kennis en ervaring opdoet in uiteenlopende gebieden. Alle events hebben direct of indirect invloed op en dragen bij aan je gezondheid. We willen je leven verrijken met de ervaringen die wij je bieden via deze evenementen.

Lezingen

Tijdens de lezing krijg je een hoop informatie voor je kiezen, soms gecombineerd met een werkboek. Ze gaan over 1 specifiek onderwerp en duren niet langer dan 2,5 uur. Lezingen over een specifiek onderwerp kunnen ook aangevraagd en op locatie verzorgd worden. Bij jou thuis verzorgen wij ook graag een lezing voor jou en je vrienden, familie en kennissen . Deze lezing gaat over gezond leven, over voeding en supplementen. Jullie krijgen naast de informatie ook veel simpele tips die je direct in praktijk kunt brengen.

Workshops

Tijdens een workshop staat ervaren centraal. Naast een kort theoretisch gedeelte waarin uitgelegd wordt waarom we bepaalde ingrediënten of technieken gebruiken wordt er geschakeld naar de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan een workshop smoothies maken, sushi rollen, krachttraining of masseren. Deze kennis neem je mee naar huis en samen met de informatie uit je werkboek kun je dit direct gebruiken in je dagelijks leven.

Outdoor events

In de buitenlucht gaan we terug naar de basis. Je verlegt je grenzen door letterlijk naar hoogte te klimmen en in dieptes af te dalen. We slapen in tenten, maken vuur, koken en eten buiten. Outdoor evenementen zijn niet met elkaar te vergelijken want de groep is erg bepalend voor de richting van de coaching en de gesprekken die tussendoor plaatsvinden. Je beleeft, leert, ontdekt, beseft en besluit een hoop in dit weekend.

Spices of life

Deze evenementen staan bekend om de bijzondere activiteiten. Bijna alles wat op een bucketlist kan staan is mogelijk en soms met een beetje hulp makkelijker te realiseren. Daarnaast dagen we je graag uit om je grenzen te verleggen en de dingen te doen waar je altijd al van gedroomd hebt maar waar het “nog nooit van gekomen” is.

Written by: Mark Bresser