Massage wordt al eeuwen lang gebruikt ter ontspanning van het lichaam en voor het verlichten van pijn. Er zijn diverse soorten massages en technieken die gebruikt kunnen worden. Wij bieden op dit moment twee soorten massages aan, de klassieke ontspanningsmassage en sportmassage.

Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage ligt de nadruk echt op ontspanning. Het geeft een gevoel van welbehagen en brengt lichaam en geest in balans. De massage verlicht spierstijfheid, verbetert de bloedsomloop en zal de aanwezige stress in het lichaam verminderen. Wanneer je teveel stress ervaart zal dit leiden tot een te hoge spanning in je spieren wat tot vele klachten kan leiden, beginnend bij spierpijn en pijnlijke gewrichten tot zware hoofdpijn en rugklachten. Tijdens de massage zullen we deze spanning weg masseren. En wanneer het lichaam zich ontspant, zal de geest zich ook ontspannen en zul je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten. Je kunt er weer tegenaan.

Sportmassage

Een sportmassage heeft naast ontspanning als belangrijkste doel de vastzittende spieren los te masseren. Tijdens deze massage wordt er steviger en dieper gemasseerd waardoor opgehoopte afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Hierdoor zal er een betere doorbloeding ontstaan, die vermoeidheid, pijn en krampen tegengaan.
Thuis of op locatie

De massages vinden plaats op de club of op een van onze locaties. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij jou thuis, in je eigen vertrouwde omgeving gemasseerd te worden. De massages duren minimaal 30 minuten tot zo lang als je wilt. De prijs van een massage van 30 minuten bedraagt €35,00.

Written by: Mark Bresser