Het trainen van je lichaam hoort een vast onderdeel te zijn van je leven. Dit is omdat het lichaam altijd bezig is met opbouw of afbraak. Van nature behoudt je lichaam alleen de kracht en conditie die het nodig heeft en waar met enige regelmaat aanspraak op wordt gemaakt.

Los van ziektebeelden heeft iedereen het lichaam dat hij of zij verdient. Ben je te zwaar, dan eet je meer dan je lichaam nodig heeft. Wanneer je geen energie meer hebt na je werk om nog iets te doen dan beweeg je over het algemeen te weinig en heb je niet genoeg conditie.

Met een trainer kom je verder

Het werken met een trainer kan je een heleboel brengen. Je zult sterker worden waardoor je minder pijn zult hebben in je gewrichten omdat je spieren de extra opgebouwde kracht kunnen gebruiken.

Je zult meer energie krijgen door het trainen. Hierdoor zul je ‘s avonds na je werk meer energie over hebben zodat je met je partner, kinderen of vrienden nog wat leuks kunt doen in plaats van uitgeput op de bank te liggen.

Je zult gezonder worden omdat je lichaam door het sporten zijn afvalstoffen beter kwijt kan. Dit ondersteunt je immuunsysteem en zorgt er dus voor dat je meer weerstand hebt tegen de rondvliegende bacteriën en virussen.

Ook je zelfvertrouwen krijgt een boost, want als je je sterker en fitter voelt kun je meer weerstand bieden tegen stress. Daarnaast zit je door het trainen strakker in je vel met een hogere hoeveelheid spiermassa en minder lichaamsvet. De complimenten die je krijgt over dat je er goed en gezond uitziet zullen je sterker maken.

De fysiek meetbare resultaten en de mentale groei die je doormaakt zullen ervoor zorgen dat je gelukkiger wordt. De wereld zal positiever kleuren en je werk wordt makkelijker. Voor ons staat dit voor een hogere kwaliteit van leven en hier dragen we graag aan bij. Omdat jij zult stralen zul je anderen om je heen ook stimuleren en aanmoedigen om te stralen door hetzelfde te doen met of zonder trainer.

Niet zomaar een trainer

Trainen onder begeleiding van één van onze personal trainers is meer dan een efficiënte veilige training. Je kunt je verhaal kwijt bij je trainer, je wordt gecoacht op verschillende facetten van het leven. Je zult ontzettend veel lachen en af en toe huilen. De trainingen zijn veelzijdig en afwisselend, van diverse vormen van krachttraining tot kickboksen en hardlopen. Desgewenst wordt er soms ook een racketsport gebruikt of ga je het bos in om te trainen.

Eén ding is zeker, wij staan voor kwaliteit, veiligheid en resultaat en zullen hier niet voor wijken. Want wij geven niet op wanneer het zwaar wordt en wij lopen niet weg als je het even niet meer ziet zitten. Tijdens de trainingen zijn wij er voor jou en voor jou alleen.

Trainers en locaties

Surf naar onze website om te lezen wat wij voor anderen al hebben kunnen betekenen. De succesverhalen die je daar leest zijn door onze klanten zelf geschreven in hun eigen woorden. De verhalen die er staan zijn puur en eerlijk en slechts een kleine selectie van de klanten die wij trainen. Daarnaast vind je er meer informatie over de trainers en de locaties waar wij ons al bevinden. De komende 2 jaar zullen we steeds dichter bij je in de buurt komen met trainers, waar in Nederland je ook woont.

Personal Training voor iedereen

Om personal training betaalbaar te maken voor iedereen bieden wij ook de mogelijkheid om samen met 1 of 2 anderen tegelijk te trainen. Het tarief voor de trainer blijft hetzelfde en wordt gedeeld door jullie 2 of 3. Er zijn wel enkele voorwaarden om met meerdere tegelijk te kunnen trainen. Hier vertellen wij je alles over op een van onze locaties.

Personal training

Wanneer u met een groep van 4 of meer mensen tegelijk wilt trainen dan kan dat ook. Wij noemen dit dan Small Group Training, hierover lees je later meer.

Spreek uit ervaring

Personal training betekent kiezen voor jezelf en voor je gezondheid. Je zult het moeten meemaken om de meerwaarde ervan te ervaren. Daarom bieden wij geïnteresseerden graag een proeftraining aan.

Wat zouden wij voor jou kunnen betekenen?

  • Een stok achter de deur nodig?
  • Iemand die je helpt met je knie- of rugklachten?
  • Iemand die je motiveert en helpt met afvallen?

Neem contact met ons op, tijdens onze kennismaking komen we er achter wat je wilt en wat wij voor je kunnen betekenen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zul je altijd nog naar huis gaan met tips en adviezen.

Written by: Mark Bresser