Frits Budding, ondernemer.

Kenmerkend voor mij is dat ik steeds nieuwe uitdagingen aan wil gaan, mezelf constant vernieuw en resultaat wil behalen. Ieder dag kan beter.

De keuze voor Global Sport Solutions was een logische en bewuste keuze. Eerst een paar maanden aan het observeren geweest hoe men te werk ging en kijken of dat bij mij paste. Ook om te zorgen dat je samen naar een bepaald doel werkt, zowel lichamelijk en automatisch geestelijk. Volgens mij gaat dat samen. Mijn persoonlijke doel was om fit te blijven en zeker wanneer je richting de 50 gaat begint je lichaam tekenen te krijgen van iemand van 50+ (buikje). Ook sterker en een gespierd lichaam vind ik belangrijk. Je voelt je gewoon zelfverzekerder en je gaat letterlijk weer recht op staan!

Jelle… mijn personal coach beschikt over de kennis hoe je iemand langzaam maar zeker fitter kunt maken. Ik ben van mening dat dit een belangrijk onderdeel is van personal coaching. Coaching op maat want ieder mens heeft weer andere behoeftes qua aanpak. Ik word graag uitgedaagd om echt tot het uiterste te gaan. Dat is ook 1 van de redenen waarom ik naar een ruim jaar nog steeds klant ben bij Global Sport Solutions. Ook voor advies over voeding kun je bij Jelle of zijn collega’s terecht. Een essentieel onderdeel van de fitness.

Het resultaat is dat ik zo’n 8 kilo ben afgevallen(van 83 kg naar 75 kg) en er meer spiermassa voor in de plaats is gekomen. Een betere lichaamshouding en mentaal een stuk zelfverzekerder. Zeker in mijn vak waar ik vaak knopen moet doorhakken op financieel gebied maar ook op personele-issues. Uiteindelijk kom je erachter dat je hier veel eerder mee moest beginnen maar uitstel met allerlei excuses voerde de boventoon. Ik kan het echt iedereen aanraden.

Het is een manier van leven geworden. Het moet geen ””dingetje”” worden. In het begin trainde ik 2x per week. Nu 3 of 4x! Na een maand of drie kwamen de eerste resultaten al. En nu nog steeds verbeter ik me nog iedere week. Weliswaar met wat minder grote stappen maar ik boek nog steeds progressie, ook dankzij Jelle mijn personal coach.

Zonder te overdrijven kan ik wel stellen dat mijn manier van leven en zaken doen totaal veranderd is. Vroeger was ik na een dag werken van 7.00 uur tot 20.00 uur redelijk op maar nu duik ik nog even snel de sportschool in. Je gaat het ook missen wanneer je 1x minder gaat. Mijn lichaam gaat dan bijvoorbeeld op zondag protesteren (dmv onrustige spieren). Je krijgt ook meer werk af doordat je helder kan nadenken over hoe je je werk indeelt en wat wel en niet belangrijk is.

Het enige wat jammer is dat ik er te laat achter ben gekomen hoe fijn het is om totaal fit te zijn. Alle credits gaan naar Jelle. Die kan je motiveren en uitdagen zodat je komt waar je wilt komen. Namelijk… mij verbazen om nog iedere dag beter te worden.

Zie het als een investering op je lichaam. Ik heb veel investeringen gedaan in supermarkten die ik geëxploiteerd heb. Maar het rendement wat je met fitness onder leiding van een personal coach kan bereiken is in principe een betere investering die zich zelf snel terug verdiend. Zowel lichamelijk als geestelijk!

Written by: Filewatcher