Services

Personal training

Iedereen wil zich gezond, fit en sterk voelen. Personal training is een effectieve manier om dit doel te bereiken. De trainers helpen je efficiënt, intensief, gevarieerd en veilig te trainen met gegarandeerd meer resultaat dan wanneer je alleen traint.

Meer info
Services

Massage

Je zult ontspannen en voelen hoe de stress je lichaam verlaat. Stress zorgt voor veel meer klachten dan stijve spieren, daarom is het belangrijk je regelmatig te laten masseren door een masseur of masseuse. Dit kan op één van onze locaties of bij jou thuis.

Meer info
Services

Voeding

Voeding is essentieel voor je gezondheid. Helaas blijkt goed eten voor veel mensen een groot struikelblok. Wij bieden drie diensten aan jou zeker helpen; voedingsadvies, voedingscoaching en supermarktsafari’s.

Meer info
Services

Small Group Training

Deze vorm van training gebeurt in kleine groepen onder begeleiding van een personal trainer. Er zijn verschillende vaste small group trainingen die wij wekelijks geven zoals kickboksen, crosscamps, bootcamps en running.

Meer info
Services

Events

Tijdens onze events staat het delen van kennis en het opdoen van nieuwe ervaringen centraal. Naast deze informatie geven we je ook inzicht in je eigen gedrag. Je zult zien dat dit een positieve invloed zal hebben op jouw keuzes en gezondheid.

Meer info
Services

Company Coaching

Een sterk bedrijf met gezonde werknemers vormt immers de basis voor een succesvolle onderneming. Company Coaching zorgt voor een gezonde bedrijfscultuur met saamhorigheid, werkplezier en voor een lager ziekteverzuim.

Meer info