Succes Stories

De Knop moet om, vandaag nog.

Patrick Mellink, 21 jaar oud. Beroep: centralist meldkamer. Sinds de zomer van 2015 ben ik begonnen met sporten bij de Pelikaan onder begeleiding van personal trainer Maarten Overbeek van Global Sport Solutions. Vanaf mijn 18e tot afgelopen zomer heb ik mijzelf (om persoonlijke redenen) heel erg laten gaan en ben

Lees meer
Succes Stories

Mijn manier van leven en zaken doen is totaal veranderd

“Jelle… mijn personal coach beschikt over de kennis hoe je iemand langzaam maar zeker fitter kunt maken. Ik ben van mening dat dit een belangrijk onderdeel is van personal coaching. Coaching op maat want ieder mens heeft weer andere behoeftes qua aanpak. Ik word graag uitgedaagd om echt tot het uiterste te gaan.”

Lees meer
Succes Stories

In plaats van fastfood eten ga ik tegenwoordig liever sporten

“Door Mark heb ik de motivatie in sport teruggevonden, ga ik nog iedere keer met plezier naar de sportschool. Het heeft me erg geholpen om me leven meer op de rails te krijgen en te houden. Waar de focus in het begin meer op mijn gezondheid lag, hebben we nu een ander doel.”

Lees meer
Succes Stories

Geprikkeld om tot het uiterste te gaan

“Omdat Tamara elke training weer anders maakt dan de vorige word je steeds geprikkeld tot het uiterste te gaan en dat maakt dat de training intensief is! Als je steeds dezelfde oefeningen doet went je lichaam aan de oefeningen en zal het resultaat minder zijn.”

Lees meer
Succes Stories

Ik voel mij veel beter, gezonder en sterker

“De trainingen die ik samen met Marieke doe bevallen goed. Ik kom meestal rechtstreeks uit school en ben dan best moe. Maar ondanks dat de trainingen soms zwaar zijn ga ik altijd met een lach en een goed gevoel weer naar huis.”

Lees meer
Succes Stories

Je moet er achter staan en doorzetten, anders lukt het niet

“Ik werd één keer in de maand gewogen en gemeten en we bespraken mijn voeding. Het heeft een halfjaar tot driekwart jaar geduurd, en mijn tien kilo was eraf! Ik begon het snel te merken aan mijn kleding die ruimer ging zitten, ik had meer uithoudingsvermogen en voelde mij fitter.”

Lees meer