Peter

Peter Ogink

Zijn topsport mentaliteit in combinatie met zijn inlevingsvermogen maakt hem de ideale trainer voor mensen die hard willen werken en een doel voor ogen hebben. Op creatieve wijze weet hij je te motiveren en activeren om je doelen te bereiken. Iedere training is anders en na het trainen zal je vol positieve energie de deur weer uitlopen.

Stephen Perdisatt

This hard beast of a man also has a soft side. He is very capable to listen and coach you to a more prosper life with health and happiness. His specialty is body sculpting so if you want to gain muscle or lose body fat he will get you there sooner than you think. As a true Irishman, he is a man of his word and will coach you in English.

Stephan
Ayden

Ayden Kösse

Positiveit, enthousiasme en een grote glimlach. Dat is wat je altijd van Ayden kunt verwachten. Hij neemt de tijd om te luisteren naar wat je wilt bereiken en maakt van jouw doelen zijn doelen. Dit resulteert in uitdagende trainingen waarin hard gewerkt zal worden. Hij focust zich met jou op het ontwikkelen van een goede lichaamshouding, het verhogen van je vitaliteit en het vergroten van je zelfvertrouwen zodat je weer vol energie in het leven staat.

Jelle van der Kuij

Een gedreven personal trainer die jou altijd voldaan en met een lach op je gezicht naar huis stuurt. Hij haalt op een unieke manier het beste uit jou door een mix van humor en kennis. Passie voor zijn vak maakt hem een unieke trainer. De Duitse gründigkeit zit in zijn bloed en zeker ook in zijn trainingen.

Jelle
Maarten

Maarten Overbeek

Met precisie brengt hij je naar een niveau waar je weer durft te zeggen dat je fit bent, blessure en pijn vrij kan bewegen en weer kan genieten van de kleine dingen. Met ongekende loyaliteit en gedrevenheid zal hij zich met al zijn kennis voor 100% inzetten om jou naar je doelen te brengen.

Tamara Schmidig

Jong tot oud, iedereen loopt met haar weg. Geduldig en met alle aandacht zorgt zij dat je iedere training uitgedaagd wordt om meer uit jezelf te halen. Simpele oefeningen blijken bijzonder lastig en lichte oefeningen bijzonder zwaar. Het Zwitserse leven zit in haar bloed en de precisie komt naar buiten tijdens haar oefeningen.

Tamara
Adelien

Adelien van Kooten

Grondig en vastberaden gaat zij samen met jou aan het werk en geeft niet op voordat jij je doel bereikt hebt. Passie voor het vak is merkbaar in alle trainingen die zij voor je bedenkt. Binnen of buiten niks is voor haar te gek zolang jij maar inzet toont gaat zij door weer en wind met je mee.

Vera van Doornik

Een bevlogen trainster met krachtige woorden en daden! Vol contradicties weet zij jou te prikkelen om er voor te gaan. Kan goed luisteren, is lief en tegelijkertijd bikkelhard. Ze is van adel al voel je daar tijdens de training niks van. Een genot om mee te trainen, zeker als je een specifiek doel voor ogen hebt.

Vera
Mark

Mark Bresser

Directeuren, carrièretijgers, thuiszittters, topsporters, kinderen, ouderen, revaliderenden en gepensioneerden, met iedereen weet hij een hoger niveau te bereiken. Aan je status hecht hij geen waarde, aan je intenties wel. Hij helpt je door te zetten en is je stok achter de deur. Fysiek en mentaal daagt hij je uit om te groeien zodat jij straks het lichaam hebt dat je verdient.

Danny Banfield

Danny
Linda

Linda Oplaat

Freddy van Dijk

Freddy